dissabte, 15 de març del 2014

El meu jo

Sabeu qui es el vostre "jo"? Heu "parlat" mai amb vosaltres mateixos? Sabeu què penseu de vosaltres mateixos? Teniu respostes a totes les preguntes de la vostra vida?

Alguns respondreu que Sí a totes les preguntes, alguns altres que SÍ a algunes i a d'altres que NO, i per últim alguns que direu que NO a totes.

Pensar en nosaltres mateixos és un exercici que tot i la naturalesa egoista de l'ésser humà, a molts ens costa dur a terme. En masses ocasions pensem que ho sabem tot i que tal com som estem prou preparats per sortir de tot allò que la vida ens posi al nostre davant. 

Masses cops però, estem equivocats i no hem de deixar escapar l'oportunitat de mirar el nostre interior i parlar-nos, com faríem amb un amic, però aquest cop fent-ho amb nosaltres mateixos. Fer-nos preguntes, explicar-nos les nostres preocupacions, parlar de les nostres ambicions i fins i tot de les nostres pors.

Per afrontar certs moments difícils creieu-me que havent fet aquest exercici tindreu molt guanyat, us serà més fàcil trobar la força necessària per afrontar el moment i lluitar-lo amb energia, sobretot perquè si alguna cosa he après i he pogut corroborar es que per tractar els problemes quotidians, de major o menor gravetat, la clau és sentir-nos bé amb nosaltres mateixos i conèixer-nos a nosaltres mateixos millor que ningú altre, descobrir aquest "jo" que tots tenim però que no tots coneixem.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada