dijous, 20 de febrer del 2014

Amics, no marxeu mai

En determinades situacions el primer que et venen al cap són els amics, ja sigui perquè tenim un problema amb la parella, ja sigui perquè no tens res a fer i l'avorriment se't cau a sobre, ja sigui perquè tens ganes d'anar a sopar i parlar amb algú, i així moltes altres coses que probablement us vinguin al cap.

Diguem-ne que una definició d'amic feta molt a corre-cuita seria una cosa així com: "persona propera de certa confiança que t'escolta quan vols parlar, et distreu quan estàs avorrit i et dóna la seva opinió quan estàs perdut". Senzill i superficial, si voleu.

De fet, no sempre tenim controlat qui són veritablement els nostres amics o de qui som realment amics, masses vegades donem per fetes les coses i pot ser que les coses no siguin del color que semblen.

Les relacions d'amistat però, per sort, tenen uns punts al llarg de la vida que les posen a prova, que en mesuren la resistència, la tenacitat... i que fan obrir els ulls a més d'un i com a conseqüència, fa que hi hagi amics que entrin a les nostres vides, altres que hi continuïn, i altres que en surtin.

Molts cops però, anem a buscar un amic i ens n'adonem que la nostra deixadesa ha fet que l'altre persona potser hagi decidit "prescindir" de nosaltres, i ja depèn d'ell que tinguem o no una segona oportunitat.

Amb tot això que us he dit tan resumit, volia dir-vos que només qui de debò ha necessitat un amic sap valorar-ne la seva importància i el seu significat. I no només això, sinó que a més a més el sabrà col·locar a l'esglaó que realment li pertoca dins la seva escala de prioritats, per així dedicar-hi el temps i l'atenció que tan preuat tresor es mereix.

Així que, amics meus, us demano que no marxeu mai del meu costat!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada